Reklampolicy

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer...

På vår sajt förekommer det att vi använder reklamlänkar, eller så kallade affiliatelänkar, i våra artiklar och tester, och detta i samband med att vi länkar vidare till en specifik produkt eller återförsäljare som är direkt relevanta mot artikeln eller testets innehåll. Vi vill vara helt transparenta och öppna med vad dessa länkar är, varför vi inkluderar dessa affiliatelänkar samt var de kommer ifrån. Nedan går vi genom detta enkelt och lätt:

Vad är affiliatelänkar?
En affiliatelänk är en länk som går till ett specifikt företag och dess produkt utanför vår sajt som på ett enkelt och lätt sätt möjliggör för dig som läsare att bättre utvärdera och eventuellt köpa produkten utan att behöva söka och leta efter produkten separat. Om du väljer att köpa denna produkt eller en annan hos det företag vi länkar till får LäggaGolvSjälv.se en liten kommission (oftast endast ett par procent av totalbeloppet du köper för) från företaget. Det är viktigt att poängtera att för dig som besökare på vår sajt eller konsument hos företaget vi länkar till aldrig betalar något när du använder dessa länkar, denna tjänst är helt gratis för dig.

Varför inkluderar ni dessa affiliatelänkar i era artiklar och tester?
Egentligen av två skäl:

1. Det blir enklare för dig som besökare att direkt läsa vidare om produkter som vi nämner på vår sajt samt att eventuellt köpa dessa om du vill. Alternativet hade varit att du separat hade behövt hitta dessa produkter genom sökningar vilket hade tagit mer tid för dig.

2. Vi använder vår kommission från dessa affiliatelänkar för att vidareutveckla vår sajt och skapa nya artiklar och tester som är helt gratis för dig som besökare att läsa. Alternativen till detta hade varit att antingen ta betalt för våra artiklar eller tester genom en betalvägg eller att inkludera annonsannonsering (så kallade banners) men båda alternativen tycker vi är mer störande än värdeskapande för dig som besökare och konsument.

Vem tillhandahåller dessa länkar till er?
Affiliatelänkarna som finns på vår sajt kommer ifrån så kallade affiliatenätverk som samordnar kommunikationen mellan företagen som säljer produkter samt oss som driver dessa typer av sajter. På vår sajt finns affiliatelänkar från affiliatenätverket Adtraction.

Hur ser jag om en länk är en affiliatelänk eller inte?
Alla våra affilatelänkar är klart och tydligt märkta med ”Reklamlänk från Adtraction” så att det är lätt för dig som besökare att identifiera dessa.

Jag gillar inte denna typ av reklam. Måste jag lämna er sajt då?
Nej absolut inte. Du kan helt enkelt läsa våra artiklar och tester helt gratis och låta bli att klicka på dessa länkar om du vill. Dock så kan du missa en helt del användbar information om produkter som vi skriver om du väljer att göra detta.