Bäst i test vinylgolv – Vilket är det bästa vinylgolvet 2023?

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer...

Vi testade ett flertal vinylgolv och bäst i test vinylgolv är svårt att avgöra. Förmodligen den svåraste delen av detta val är att avgöra om du vill ha ett traditionellt trägolv eller ett vinylgolv eller något annat. Vinylgolv är också lättare att rengöra, vilket alltid är bra för upptagna människor. Nedan finner du detaljer om varje testat golv men vi börjar med en snabb och enkelt sammanfattning av testet:

Innehåller reklamlänkar:

Sammanfattning: Bäst i test vinylgolv 2023

Pergo Modern Nature Oak 5mm

Slitstarkt men samtidigt mjukt
Bra tjocklek på 5 mm
Långa längder (1,25 m) för enkel läggning
Enkelt klicksystem för hemmafixaren
Godkänd för läggning ovanpå golvvärme i cementgolv
20 års garanti
Slitstark och passar kök och hall
Just nu har Golvpoolen fri frakt på detta golv. Passa på att spara en slant och få hela golvet med gratis frakt. Klicka här för att läsa mer…

Sammanfattning: Bäst-i-test laminatgolv 2023

Pergo Modern Nature Oak 5mm

Slitstark men samtidigt mjukt
Bra tjocklek på 5 mm
Långa längder (1,25 m) för enkel läggning
Enkelt klicksystem för hemmafixaren
Godkänd för läggning ovanpå golvvärme på cementgolv
20 års garanti
Just nu har Golvpoolen fri frakt på detta golv. Passa på att spara en slant och få hela golvet med gratis frakt. Klicka här för att läsa mer…

Bästa budgetvinylgolvet 2023 – Forbo Novilon Scandinavia 

Detta vinylgolv är ett perfekt alternativ till läggaren som vill ha bra kvalitet men till ett ännu bättre pris, hos Golvpoolen kostar detta golv endast 187 kr per m2 (Maj, 2023). Golvet är mycket slittåligt och kan med fördel användas i köket eller hallen. Dock skall man vara medveten om att tjockleken är mindre än Pergo Nature på 2,4 mm.

Strukturen är också fin med ett träutseende och passar fanatiskt bra med mer traditionell inredning. Den leveras som rullvara för enkel och lätt transport.

Klicka här för att läsa mer om detta golv…

Bästa lantkänslan – Kährs LT Click Calder

Kährs LT Click Calder är ett härligt vinylgolv med fin lantkänsla och kostar per kvadratmeter 550 kr (Golvpoolen, Maj 2023). Kährs-golvet kommer 25 års garanti och är 100% vattentätt och lätt att göra rent. Kährs har också ett bra installationssystem genom golvets plattteknik att få vinylgolvet på plats snabbare. Mönster är ett fint fiskben som verkligen förhöjer lantkänslan.

Klicka här för att läsa mer om detta golv…

Vissa nyare vinylgolv har en ansluten baksida som minimerar ljudet och gör golvet mer bekvämt under lång tid. Vinylgolvbrädor är ett prisvärt sätt att få utseendet på hårt trä, men de är också hållbara och kan läggas direkt under golvet. Välj lyxplankvinyl och det kan erbjuda dig en imponerande mängd olika alternativ beroende på ditt hemstil.

Det finns många typer av vinylgolv och det finns olika installationsmetoder, inklusive användning av olika material såsom polyuretan, polyeten och polypropen. Vi berättar att vinyl är redo att skäras, läggas och läggas på befintliga golv, som inkluderar betong, plattor, vinyl och trä. Denna kategori avgränsas av trä till vänster, betong till höger, trä till höger och betong till vänster. Källor: 0, 1

En vinylskiva är en produkt som vanligtvis är 12 tum bred och kan ofta installeras i ett rum utan att ge sömmar. Vinylgolv är ett fantastiskt val när kunderna behöver ett golv som är enkelt att rengöra, fungerar bra och har minimal underdelvariation.

Dessa produkter identifieras av tillverkaren som styv kärnvinyl och består av ett relativt tjockt lager som ger golvets styvhet. Lyxiga vinylplattor är en produkt riktad till kunder som älskar utseendet på plattor och stenar. Det finns två huvudtyper av lyxiga vinylplattor: långa plankor (känd som LVP eller ”lyxig vinylplanka”) och plattor (känd som LVT, ”lyxiga vinylplattor”), som är gjorda av en kombination av vinylvinyl och andra material såsom såsom polyuretan, polyeten och polypropen. Dessa produkter är lika hållbara som vinylgolv, men med en mycket högre hållbarhet och hållbarhet än konventionell vinyl.

Lyxiga vinylgolvbrädor är till exempel flytande golv som spricker i kanterna och vilar på ett underlag utan lim eller lim.

Vinylgolv är ett populärt alternativ för husägare, särskilt i köket och badrummet. Av alla former av vinylgolv är vinylgolv ett av de mest prestigefyllda, och med rätt tillämpning kan det faktiskt lägga fastighetsvärde till ditt hem.

Till skillnad från dess syntetiska kusin Linoleum är vinylgolvet vatten- och fläckbeständigt, mångsidigt, erbjuder bra hållbarhet utan kostnad, är vatten- och fläckbeständigt samt mångsidigt.

Detta är ett golvmaterial som läggs på golvet och benämns ”elastisk” eller ”golvbeläggning” och använder plattor (9 x 9 eller 12 x12). Många husägare föredrar vinylplattor som reflekterar utseendet på keramiska plattor till en mer överkomlig kostnad, medan tegelgolv är mer vattentåliga och lättare att installera. Mot bakgrund av detta har bäst i test vinylgolv god hållbarhet, är vatten- och smutsavvisande och är mångsidiga och mångsidiga.

Vinylgolv är också hållbara och tidtestade och bevarar deras skönhet genom tung fottrafik och användning. Jämfört med alternativa material erbjuder vinyl lägre installationskostnader, bättre hållbarhet och längre hållbarhet än keramiska plattor.

Bäst i test vinylgolv kan installeras i både upptagen och låg trafikområden i huset, och dagens vinylgolv är gjorda för att förbättra det inre estetiska inslaget. Ett bra rum med vinylgolv är idealiskt för ett hemmakontor eller kontor, eller var som helst där en kund behöver lätt att rengöra, elastiska golv.

Nya lyxiga vinylplattor kan installeras på väggarna, medan man lägger till ett kökens bakplatta till ett golv där vinylplattor installeras kan lägga till ett sammanhängande designelement till ett moderniserat kök. Kostnaden för standardvinylplattor är likadan, men kvaliteten och hållbarheten hos plattorna ökar med tiden och de håller längre.

Prisskillnaden mellan elastiska vinylgolv bestäms av ytans designmöjligheter. Det högupplösta bildplanet är där lyxvinyl får mest uppmärksamhet. Det här är det lager där det bibehåller sin tjocklek och är rep- och nötningsbeständigt, och det är här det högupplösta bildskiktet visas. 

Avancerad teknik gör det möjligt för lyxvinyl att exakt replikera utseendet på äkta trä och sten, så att du kan välja mellan lyxiga vinylplankor som ser ut som lövträ eller lyxiga vinylplattor som ser ut som sten. Beroende på ditt hem kan du installera lyxig bäst i test vinylgolv i ditt kök, badrum eller tvättstuga. 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *